facebook_pixel
Ny Tropico 6-trailer visar flygande frihetsgudinna

Ny Tropico 6-trailer visar flygande frihetsgudinna

Tidigare i sommar fick vi en premiärteaser för Tropico 6, den nya diktatorsimulatorn av Kalypso Media. Teasern avslöjade att det nya spelet kommer utspelas i modern tid (man kan sprida sina budskap via sociala medier på smarttelefoner) och nu har vi fått den första rejäla trailern med gott om sekvenser renderade i spelmotorn.

Tropico 6 är det första spelet i serien som utspelas i en ögrupp, och man kommer därför få kontrollera flera separata landmassor. Man kan också skicka agenter till andra länder för att stjäla deras monument och byggnadsverk (därav den flygande frihetsgudinnan i trailern) och återigen hålla publika valtal för nationen.

Tropico 6 släpps någon gång nästa år. Här är den nya trailern.

Tropico 6 – Gamescom Trailer (US)

Check out Tropico 6 on Steam: http://store.steampowered.com/app/492720/ El Presidente is back! Prove yourself once again as a feared dictator or peace-loving statesman on the island state of Tropico and shape the fate of your nation through four distinctive eras. Face new challenges on the international stage and always keep the needs of your people in mind.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar