facebook_pixel
Ny lustig video från Pillars of Eternity 2: Deadfire

Ny lustig video från Pillars of Eternity 2: Deadfire

I slutet av januari avslöjades Obsidians nya isometriska rollspel Pillars of Eternity 2: Deadfire. Precis som fallet var med originalspelet använder sig utvecklarna av gräsrotsfinansiering, men den denna gång via Fig istället för Kickstarter. Fig-kampanjens summa stannade vid drygt 4, 4 miljoner dollar, ungefär en halv miljon mer än vad föregångaren skrapade ihop.

Sedan dess har vi tagit del av snack om karaktärsklasser och kollat på videor om både båtbaserat äventyrande till sjöss och mera jordnära upplevelser i Neketaka, den största staden i spelet. Nu har Obsidian släppt en ny video, denna gång av det lustigare slaget, där vi bland annat får stifta bekantskap med nya karaktärsanimationer, söta katter och blöta kvällar på den lokala tavernan.

Pillars of Eternity 2: Deadfire planeras släppas någon gång under första kvartalet 2018. Här är den nya videon.

Pillars of Eternity II: Deadfire – Backer Update 39 – From the Feed of the Director Part III

Pillars of Eternity II: Deadfire Producer, Katrina Garsten, once again shows us some new footage from Deadfire. Not only are their shots from Game Director, Josh Sawyer’s, social media pages, but this time we also get a look at some of the items shared on our internal development blog.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar