facebook_pixel
Nio och en halv minuter med Dark Elves i Total War: Warhammer II

Nio och en halv minuter med Dark Elves i Total War: Warhammer II

I våras avslöjades Total War: Warhammer II, uppföljaren till Creative Assemblys hyllade strategiepos från fjolåret (bland annat utnämnde vår egen Emil Kraftlig spelet till “seriens bästa på många år” i vår recension). Vi har också kollat in spelets fräsiga samlarutgåva, och för blott några veckor sedan bekräftades äntligen att de muterade råttorna Skaven kommer vara en av de fyra spelbara fraktionerna i Total War: Warhammer II.

De tre övriga spelbara fraktionerna är Lizardmen, High Elves och Dark Elves, och det är de sistnämnda som är i fokus i dagens video. Nedan ser du hela 9 minuter och 24 sekunder gameplay från Total War: Warhammer II, och får följa med när Dark Elves och Malekith the Witch King försöker stopp High Elves från att genomföra en ritual som ger kontroll över The Great Vortex (en av spelets grundpelare som vi skrivit om tidigare).

Total War: Warhammer II släpps den 28 september. Här den nya gameplayvideon följd av en något äldre video i samma stuk om samma ras.

Total War: WARHAMMER 2 – Dark Elves Battle Let’s Play

Today we’re joining Malekith the Witch King as he battles against a High Elf defense force at Cairn Thel in Ulthuan. Malekith needs to disrupt their ritual in order to gain control of the Vortex, and has brought a highly skilled army with Black Ark support to destroy this settlement.

Total War: WARHAMMER 2 – Dark Elves Campaign Let’s Play

Today we’re joining Malekith the Witch King as he attempts to interrupt the High Elves second ritual, and gain the lead in the race for control of the Vortex in Total War: WARHAMMER 2. Stay tuned for our Dark Elves battle let’s play tomorrow!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar