facebook_pixel
Nästa Game of Thrones-säsong av Telltale är “on hold”

Nästa Game of Thrones-säsong av Telltale är “on hold”

Som du kanske eller kanske inte är medveten om så avslutades den sjunde och senaste säsongen av HBO:s löjligt framgångsrika tv-serie Game of Thrones i söndags (eller i måndags, beroende på lite var man bor). Telltale Games släppte ett episodiskt äventyr baserat på Game of Thrones under 2014, och sade direkt efteråt att en uppföljare finns i planerna. Men just nu är den andra säsongen “on hold”.

– Kort efter avslutningen av den första säsongen sade vi att vi skulle fortsätta, och vi hade planer för framtiden av Telltales Game of Thrones, sade Telltales Job Stauffer i en intervju med Eurogamer under Gamescom.

– Just nu är det “on hold”. Vi har inte utannonserat det, vilket inte betyder att det aldrig kommer, men jag tror att vi just nu är angelägna att återvända till The Wolf Among Us, The Walking Dead och Batman, och vi väntar och ser var berättelsen i tv-serien tar vägen innan vi återvänder till ritbordet med något vi är upphetsade över.

– Just nu har vi återgått till att vara stora Game of Thrones-fans. Så vi kan inte uttala oss om vad som vore den bästa uppföljaren till den första säsongen eller när den kommer att släppas, det är för tidigt för det.

Samtidigt, på andra sidan internet, har ett rykte om ett Game of Thrones-spel av Bethesda blommat upp, men Gamespot har slagit fast att det med störst sannolikhet är falskt eftersom mängder av fejkade titlar har dykt upp på affärskedjen Targets webbsidor tidigare (källan som ryktet härstammar ifrån), bland annat ett motsvarande spel av Rockstar Games.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar