facebook_pixel
Med en Ford Fiesta runt hela världen i WRC 7

Med en Ford Fiesta runt hela världen i WRC 7

Handsken är kastad. Eller snarare var den det, ett tag, innan det visade sig att Dirt 4 (recension) inte alls var lika bra som det borde ha varit. Dirt 3 släpptes för över sex år sedan, så i alla fall jag hade väntat mig rejäla framsteg istället för att få nöja mig med någon enstaka nyhet i ett daterat och allmänt oinspirerat paket.

Således är målet numera vidöppet för WRC 7. Redan med fjolårets WRC 6 (recension) tog Kylotonn Racing monsterkliv mot den tron som Codemasters numera sitter överraskande osäkert på. WRC 7 släpps i september och kan precis som vanligt skryta med alla de officiella licenserna. Är 2017 året när tronskiftet äntligen sker?

Här är en trailer där vi får följa med en Ford Fiesta kring världens rallyvägar i WRC 7.

WRC 7 – Official Gameplay Trailer – Ford Fiesta RS Around the World

Come with us around the world for our third WRC 7 trailer! Watch as the mighty Ford Fiesta RS WRC blitzes through the 13 official rallies of the WRC season, from the mountaintops of Monte-Carlo to the outback of Australia. This epic adventure just went global!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar