facebook_pixel
Här är lanseringstrailern för Agents of Mayhem

Här är lanseringstrailern för Agents of Mayhem

Ända sedan Agents of Mayhem avslöjades under fjolåret har det positionerat sig som ett spel som “inte är Saints Row“. Så även i den purfärska lanseringstrailern här nedan, men Volition vägrar ändå släppa taget om sitt arv och berättar stolt att de utvecklat precis vartenda Saints Row-spel, ett i taget. Så hur ska ni ha det egentligen Volition, vill ni att vi ska tänka på Saints Row när vi spelar Agents of Mayhem eller inte?

Ännu mer besynnerligt är att trailern avslutas med orden “let’s get together and kill things sometime, huh?” trots att Agents of Mayhem fortfarande inte har ett renodlat co-op-läge (istället kan den ensamma spelaren byta mellan 12 olika karaktärer med ett knapptryck). Spelet släpps ikväll, kostar 60 euro via Steam, och om man köper det innan lanseringen får man tre exklusiva skins och den spelbara Saints Row-kändisen Johnny Gat.

Här är lanseringstrailern för Agents of Mayhem.

Agents Of Mayhem – Launch Trailer [NOR]

12 Agents. One World. Zero F***s. Agents of Mayhem is out this week on PlayStation 4, Xbox One and PC. Discover the brand new game from the creators of Saints Row. Agents of Mayhem releases 18 August on PS4, Xbox One, and PC.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar