facebook_pixel
En halv miljon spelade PlayerUnknown’s Battleground samtidigt

En halv miljon spelade PlayerUnknown’s Battleground samtidigt

Att PlayerUnknown’s Battleground är en bautasuccé kan inte ha gått många förbi. För bara några veckor sedan såldes det fem miljonte exemplaret och förra månaden rapporterade vi att spelet för ett kort ögonblick var större än Counter-Strike. Nu har så Battlegrounds nått ytterligare en imponerande milstolpe, då det hade över en halv miljon spelare samtidigt.

PlayerUnknown annonserade själv ut den glada nyheten på Twitter:

PLAYERUNKNOWN on Twitter

We just broke 500k! Thank you all so very much for your continuing support! <3

I skrivande stund har siffran gått ned och just nu spelar strax över 400,000 Battlegrounds – en siffra som är större än antalet som lirar Counter-Strike, så den där korta ögonblicket vi snackade om förra månaden verkar ha blivit status quo. Battlegrounds populäritet verkar alltså inte gå att stoppa – även om Dota 2 förmodligen inte lär rubbas från tronen någongång snart.

Om du vill se mer PUBG, spana in när vår egen Benny tar sig an det:

BATTLEBENNY #1

Benny spelar det där vad heter det Playerunknown’s Battlegrounds.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar