facebook_pixel
Det kommer en ny version av Recore

Det kommer en ny version av Recore

Förra hösten, nästan för ett år sedan, släpptes Armature Studios actionäventyr Recore, exklusivt till Windows 10-butiken och Xbox One. Spelet markerade startskottet för Microsofts multiplattformssatsning Play Anywhere, men det var inte direkt den lyckade premiär som alla hade hoppats på.

Jag recenserade spelet när det begav sig, delade ut betyget 76 procent, och jämrade mig över hur snubblande nära det var att bli något riktigt, riktigt bra. Framförallt den ihåliga avslutningen lämnade en bitter eftersmak, men nu kommer en nyversion kallad Recore: Definitive Edition som lägger till tidigare bortklippt innehåll.

Eftersom Windows-butiken är Windows-butiken är det smått omöjligt för mig att få tag i en ordentlig länk, så ni får helt enkelt ta mig på orden när jag säger att Recore: Definitive Edition kan förbokas i valda delar av världen nu (eller så kan ni läsa den här tråden på NeoGAF). Priset är 20 dollar och spelet släpps den 29 augusti.

Den nya versionen ska vara gratis för de som redan äger Recore (yay!) och utöver det nya uppdraget Eye of Obsidian (som avhandlar den saknade roboten från originalet, som till och med hade en plats på omslaget och i spelets menyer) kommer vi få uppdaterad grafik och HDR-stöd.

Förhoppningsvis även en del buggfixar, eftersom originalet hade en hel del problem på den fronten.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar