facebook_pixel
Trippigt nytt Mafia III-dlc är ute nu

Trippigt nytt Mafia III-dlc är ute nu

Deck 13:s påkostade brottssandlåda Mafia III släpptes förra hösten.

I stora drag njöt av spelet medan det varade (recension) men jag har inte direkt känt någon brinnande lust att återvända till New Bordeaux, trots att det kommit flera stora dlc-paket. Faster, Baby släpptes i slutet av mars (tillsammans med en demo av Mafia III) och följdes av Stones Unturned i slutet av maj.

Under gårdagen släpptes det tredje och sista stora dlc-paketet Sign of the Times, och du ser lanseringstrailern här nedan. Den här gången lyser True Detective-influenserna igenom på allvar och Lincoln nystar i ett obehagligt, ockult mysterium samtidigt som han utsätts för trippiga och förmodligen drogdrivna sekvenser.

Paketet bjuder även på ny spelmekanik eftersom man kommer få besöka “undersökningszoner” där man metodiskt måste söka efter ledtrådar som leder fram till sanningen. Man kommer också kunna restaurera Sammys bar (den som eldades ner under originalspelets prolog) viket ju sannerligen är på tiden.

Här är lanseringstrailern för Sign of the Times och Steam-sidan hittas här.

Mafia 3 Sign of the Times DLC Launch Trailer [International]

Available July 25, Sign of the Times is the third of three DLC releases, available individually or collectively as part of the Season Pass. The Ensanglante cult is tightening its grip of terror on New Bordeaux.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar