facebook_pixel
Steams användargränssnitt kommer få en stor uppdatering

Steams användargränssnitt kommer få en stor uppdatering

Under indiekonferensen Indigo 2017 i Nederländerna i slutet av juni närvarade inga mindre än Valve. Man gav en presentation om Steam och utlovade en ” genomgående uppfräschning av användargränssnittet” inom den närliggande framtiden, med fokus på de spel som man faktiskt spelar för tillfället. Du kan se alla slides i presentationen borta hos Valvetime.

Ett av målen är att det ska gå mycket snabbare att starta de spel du nyligen spelat på Steam. Uppdateringar och nyheter för dessa titlar ska också göras tydligare, tillsammans med dina vänners aktiviteter i dem och communityts senaste skapelser i form av skärmdumpar, fanart och guider. Det kommer även införas en kalenderfunktion som ska hålla koll på kommande händelser i specifika spel.

När alla dessa nyheter kommer introduceras vet vi inte, men redan i februari fick vi antydningar att något nytt var på gång så förhoppningsvis börjar saker hända inom kort.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar