facebook_pixel
Shelob dyker upp i Shadow of War

Shelob dyker upp i Shadow of War

Shelob är, som Tolkien-fans redan vet, en stor hungrig spindel. Den försöker snaska på Frodo vid ett tillfälle, bland annat. I en ny trailer visar det sig att hon kommer att dyka upp även i Middle Earth: Shadow of War, om än i en delvis ny skepnad. I trailern tar hon nämligen formen av en människa som försöker spinna ett nät av förföriska lögner för huvudpersonen Talion.

10 oktober får vi veta exakt hur det här triangeldramat mellan Shelob, alvspöket Celebrimbor och Talion kommer sluta. En inte allt för vild gissning – med en stor fet bossfight.

Official Shadow of War Shelob Reveal Trailer

Shelob – you know her name, but what of her intentions? Can you trust the Spider? Play Middle-earth: Shadow of War, available beginning October 10, 2017 on Xbox One, Xbox One X, Windows 10 PC (Windows Store and Steam), PlayStation®4 and PlayStation®4 Pro.

Läs också: Importera vänner och fiender i Shadow of War

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar