facebook_pixel
Nytt dlc till Little Nightmares släpps imorgon

Nytt dlc till Little Nightmares släpps imorgon

I slutet av april släpptes svenska Tarsier Studios stilfulla mysskräckis Little Nightmares. 

Här hos oss har Charlie Mårtensson recenserat spelet, och delat ut det inte fullt så imponerande betyget 68 procent. ”En mysryslig, oftast trevlig, ibland frustrerande liten mardröm, som bleknar bort i morgonljuset” lyder den slutliga motiveringen. I maj fick vi sedan en ny trailer som skröt med de fina betyg spelet fått (från andra publikationer, då) och gav oss en flyktig blick av en liten mystisk pojke.

Sedan dess har det visat sig att den här lilla pojken heter Runaway Kid och är huvudrollen i ett dlc-paket kallat Secrets of the Maw, vars första kapitel The Depths släpps imorgon.  Hos Steam kan man inhandla Secrets of the Maw Expansion Pass för 10 runda euro (det kommer tre kapitel totalt) och det nya materialet kommer erbjuda ett “annorlunda perspektiv” på flickan Six äventyr (huvudrollen i moderspelet).

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar