facebook_pixel
Ny ras på väg till Total War: Warhammer

Ny ras på väg till Total War: Warhammer

Creative Assemblys nya strategiepos Total War: Warhammer II släpps den 28 september. Men detta betyder inte att man kommer överge originalspelet helt och hållet, oh nej. Man kommer kunna koppla samman spelens kartor med varandra (och vi kan redan anta att det tredje redan utlovade spelet kommer få samma funktion) för att skapa en extra stor, extra grandios strategiupplevelse i spelläget Grand Campaign.

Därför känns det logiskt med att fortsätta hålla kvar de befintliga kunderna i det ekonomiska ekorrhjulet med hjälp av nytt dlc. Sagt och gjort: Total War: Warhammer – Norsca släpps den 10 augusti (produktsidan på Steam hittar ni här) och man kan antingen inhandla paketet enskilt (för 9 euro fram till releasen, därefter 10 euro) eller förhandsköpa Total War: Warhammer II och få den nya rasen som bonus.

Total War: Warhammer – Norsca ger oss tillgång till de vikingadoftande och vildsinta stammarna från Norsca och Wintertooth, tillsammans med två nya legendariska lorder (Wulfrik the Wanderar och Throgg) och tre nya hjältar (Skin Wolf Wereskin, Shaman Sorcerer och Fimer Balefiend).

Här är en ny filmisk trailer för Total War: Warhammer – Norsca.

Total War: WARHAMMER – Norsca – Cinematic Trailer

In the far north, between the Chaos Wastes and the Sea of Claws, lies Norsca. Fanatical servants of the dark gods, they will stop at nothing to prove their primal might, in a relentless hunt for worthy foes and fresh raiding grounds.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar