facebook_pixel
Nidhogg 2 släpps i slutet av sommaren

Nidhogg 2 släpps i slutet av sommaren

Uppföljaren till den uppskattade fäktningsfightern Nidhogg har till slut fått ett släppdatum. Det är den 15e augusti som gäller, vilket utannonserades i ett inlägg på den officiella PlayStation-bloggen. Utvecklarna Messhof tar också tillfället i akt att prata lite om varför de valde att uppdatera den grafiska stilen.

– När vi började tänka på Nidhogg 2 så tittade vi på vad vi hade velat göra med första spelet. Flera saker hade gått ifrån “det här måste vi ha med” till att bli “vi kan inte göra det här men visst vore det coolt”. Högst på den listan fanns att skapa ett nytt animationssystem.

Läs mer om det här animationssystemet och den minst sagt intressanta nya designen på bloggen. Nidhogg 2 släpps alltså 15e augusti men förhandsbokningar öppnar redan nästa tisdag, den 18e juli.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar