Jotun är helt gratis på Steam och GOG just nu

Jotun är helt gratis på Steam och GOG just nu

Du har läst rubriken, du vet vad du är här för, så jag tänker inte hålla dig på halster längre än nödvändigt. Just nu kan du ladda ner Jotun: Valhalla Edition gratis på både Steam och GOG.com. Erbjudandet tar slut imorgon, den 17e juli, så passa på att ladda ner spelet medan du har chansen, d.v.s. nu.

Anledningen till Thunder Lotus Games generositet är att skapa hype och uppmärksamhet kring deras nästa spel, det Lovecraft-inspirerade Sundered, som släpps den 28e juli. Kolla gärna in trailern och en timme gameplay här.

Jotun är i sin tur ett action-äventyr från 2015 baserat på vikinga-mytologi med en handritad stil inte helt olikt The Banner Saga-serien. Jag har själv inte spelat det ännu trots att min kompis Gary tjatat öronen av mig att ge det en chans och tiden har ju knappast varit mer lämplig än just nu.

Jotun Launch Trailer – Impress the Gods!

Impress the Gods: http://store.steampowered.com/app/323580/

Återigen, spelet är gratis fram till imorgon på Steam och GOG.com. Ladda ner, spela, och berätta vad ni tyckte i kommentarerna.

Om skribenten

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar