facebook_pixel
Hitmans sista Elusive Target släpps imorgon

Hitmans sista Elusive Target släpps imorgon

För drygt en månad sedan blev det äntligen klart att den tidigare Square Enix-ägda studion Io Interactive blir oberoende, och dessutom behåller de kompletta rättigheterna för Hitman-serien. Därmed kan vi anta att en andra Hitman-säsong är under utveckling i detta nu, men innan dess kommer man säga hej då till den första säsongen genom att släppa ett sista Elusive Target-kontrakt imorgon, det 26:e i ordningen.

På den officiella hemsidan kan vi läsa att herr 47 återigen får resa till Marrakesh för att ta livet av någon som kallar sig för Mr. Giggles, och hitta och stjäla en “klientlista” när han ändå är där (ledtrådar för säsong 2, månne?). Alldeles nyligen, närmare bestämt i fredags, fick spelet också hela 15 nya “featured contracts” att ha roligt med, tillsammans med The Hamartia Compulsion, ett Escalation-kontrakt i Sapienza.

Om du missat hela den här Hitman-grejen gläder det dig kanske att få veta att spelets första miljö numera är helt gratis. Alldeles nyligen skrev vi också en artikel om de 10 främsta sakerna vi hoppas på inför säsong 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar