facebook_pixel
Hårdkokta Redeemer släpps den 1 augusti

Hårdkokta Redeemer släpps den 1 augusti

I februari bekantade vi oss med Redeemer, ett nytt hårdkokt actionspel av Sobatka Studios.

Man spelar som Vasily, en före detta elitsoldat som en gång arbetade för en av de största vapentillverkarna i världen. Han sade upp sig under våldsamma omständigheter för att ansluta ett kloster, och tjugo år senare är de före detta arbetsgivarna tillbaka för att utkräva blodig och övervåldsam top-down-hämnd.

Nu har vi fått en ny trailer som kommer med glädjande besked. Redeemer släpps redan om tre veckor, den 1 augusti, på både Steam och GOG. Tills vidare vet vi inte vad det kommer att kosta, men håll för all del ett öga på Steam-sidan om spelet verkar vara intressant. Här är den nya och väldigt slafsiga trailern för Redeemer.

Redeemer Release Date Announcement Trailer

Violent top-down action game Redeemer, by Sobaka Studio, is out on August 1.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar