facebook_pixel
Här är lanseringstrailern för Super Cloudbuilt

Här är lanseringstrailern för Super Cloudbuilt

I februari utannonserades Super Cloudbuilt, en nyversion av svenska Coilworks tredimensionella och supersnabba plattformsspel från våren 2014. Originalet drogs dock men en hel del problem enligt undertecknad (främst en frustrerande svårighetsgrad och knepig kontroll) så tack och lov är det här mer än en simpel remaster och Coilworks har tidigare meddelat att de “omvärderat spelmekaniken från botten uppåt” inför det nya spelet.

Super Cloudbuilt är ute nu och kostar 18 euro på Steam fram till nästa tisdag, den 1 augusti, varefter priset höjs till det ordinarie 20 euro jämnt. Spelet handlar om den unga soldaten Demi som ligger i koma och måste ta sig igenom den ena inbillade och blankpolerade plattformsbanan efter den andra. Super Cloudbuilt innehåller allt dlc som släpptes till originalet, fördelat över tre olika spellägen och fler än 200 “utmaningar”.

Här är lanseringstrailern för Super Cloudbuilt.

Super Cloudbuilt | Launch Trailer | PS4

Rocket-powered parkour is out now for PS4!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar