facebook_pixel
Final Fantasy XV-bilen sladdar in i Forza Horizon 3

Final Fantasy XV-bilen sladdar in i Forza Horizon 3

Final Fantasy XV kommer till pc!

Eller ja, en viss del av Final Fantasy XV kommer i alla fall till pc, närmare bestäm bilen Regalia som prins Noctis och hans sköna pojkbandspolare driver runt i under sitt äventyr. Den 1a augusti dyker nämligen den kungliga bilen upp som en gratis nedladdning till Forza Horizon 3. 

Kolla in det här blogginlägget om du vill veta lite om arbetet som krävdes för att konvertera Regalian från Squares Fantasy-värld till Forzas öppna vägar, och kasta sedan ett getöga på den här trailern som visar kärran in action:

Final Fantasy XV Regalia Coming to Forza Horizon 3

Beginning on 1st August 2017, Forza Horizon 3 and Final Fantasy XV players will be able to download and enjoy the Regalia in Forza Horizon 3 for free. The Regalia will be made available to everyone who has played Forza Horizon 3 (on Xbox One, Xbox One S, or Windows 10 PCs) and/or Final Fantasy XV (on Xbox One or Xbox One S) by 1st August 2017.

Så vad betyder det här för en eventuell pc-portning av Final Fantasy XV? Än så länge har vi bara den där gamla tech-demon att luta hoppet mot eftersom Square Enix envisas med att inte annonsera något officiellt. För vad är egentligen poängen med en prålig bil om man inte kan fylla den med fyra söta killar?

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar