facebook_pixel
Fight Knight blandar grottkravlande med knytnävsslagsmål

Fight Knight blandar grottkravlande med knytnävsslagsmål

Just nu ligger projektet Fight Knight ute på Kickstarter. Det kan vid första anblick se ut som ännu ett nyretro-spel i mängden, men det verkar ha potential att kunna sticka ut i utbudet när det släpps någon gång nästa år. Konceptet är enkelt men lovande – en klassisk grottkravlare, parat med mer actionbetonade knytnävsslagsmål i första person. Punch Out möter Ultima Underground.

Den tituläre riddaren använder sina knytnävar till allt, från att öppna dörrar och manipulera objekt, till att interagera med andra karaktärer. Plus slå monster på truten, förstås. Spelet har redan nått sitt Kickstarter-mål, så nu handlar det mest om vilka så kallade stretch goals som kan nås innan det hela stänger 31 juli. Om du är nyfiken men inte vill chansa utan att testa så finns det en demo att ladda hem, vilket är himla trevligt. Bara att testa själv om monsterslagsmålen är lika kul som det låter.

FIGHT KNIGHT kickstarter trailer!

KICKSTARTER: https://www.kickstarter.com/projects/1139574598/fight-knight DEMO: https://boen.itch.io/fight-knight-ks

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar