facebook_pixel
Det verkar som att Grand Theft Auto 6 är under utveckling

Det verkar som att Grand Theft Auto 6 är under utveckling

Det här bör inte komma som en överraskning för någon (om det ändå gör det så dömer vi inte!) men det verkar som att Rockstar håller på att utveckla Grand Theft Auto 6. Via NeoGAF har det nämligen uppdagats att motion-capture-skådespelaren Tim Shell listar både Red Dead Redemption 2 och Grand Theft Auto 6 (och ett Sony-spel kallat Reborn?) på sitt cv, varav det förstnämnda avslöjades förra hösten (och fortfarande inte är bekräftat för pc).

GTA 5 börjar faktiskt bli rätt gammalt vid det här laget (det släpptes till konsoler redan 2013) vilket man gärna glömmer bort eftersom spelet fortfarande hålls högaktuellt tack vare den enormt inkomstbringande onlinedelen Grand Theft Auto Online. Personligen har jag inte ens hunnit fantisera om vad Grand Theft Auto 6 skulle kunna tänkas innehålla ännu, men en stad som inte ligger i USA skulle vara ett bra sätt att väcka mitt intresse.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar