facebook_pixel
Destiny 2 skippar slumpmässigt loot

Destiny 2 skippar slumpmässigt loot

I nya numret av PC Gamer viger vi en hel del sidor åt Destiny 2, som glädjande nog även kommer till pc. I första spelet hade all loot slumpmässiga perks, vilket gjorde att många fortsatte att jaga bättre och bättre utrustning, lite som i Diablo-spelen. I en intervju i Mashable säger nu spelets regissör Luke Smith att all utrustning och alla vapen i spelet kommer ha förbestämda värden och förmågor. En av anledningarna verkar vara för att få bättre balans i pvp-läget.

Detta verkar ha oroat många Destiny-spelare, bland annat på reddit. Inte all respons har varit negativ, men överlag råder oro bland fansen. Istället för slumpmässigt loot verkar det som om Destiny 2 kan komma att förlita sig på vapenmoddar för att skapa variation. Men än så länge är utvecklarna vaga (“vi har idéer”, är i princip allt de säger) med exakt hur de ska balansera det hela utan att ta bort spänningen i loot-jakten. Än är det ett tag kvar innan release, så vi får garanterat anledning att återkomma när vi vet mer.

 

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar