facebook_pixel
De 11 bästa pc-spelen hittills 2017

De 11 bästa pc-spelen hittills 2017

De bästa spelen hittills i år!

Här på PC Gamer betraktar vi betygsgränsen 85 procent med vördnad. I alla fall brukade jag göra det när jag som liten parvel hetsbläddrade genom det senaste numret som pappa hade köpt under sina lastbilsresor till Sverige (till Sverige!). När jag stötte på ett spel som hade fått den officiella “utmärkt spel”-utmärkelsen stannade jag upp och tänkte “det där är förmodligen ett spel som jag borde spela”. Den första halvan av spelåret 2017 har varit en munter historia, och hittills i år har vi passerat 85-procents-gränsen hela 11 gånger. Snälla som vi är har vi listat samtliga recensioner där det hände. Detta är de bästa spelen i år – hittills!

Vilket spel tycker du har varit bäst hittills i år?

Läs också: De 16 bästa spelen hittills 2018

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar