Veckan som gått på PC Gamer (v. 24, 2017)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 24, 2017)

Här på PC Gamer vilar vi aldrig – hur soligt och varmt det än är på den där konstiga platsen som vi hört kallas “utomhus”. Istället drog vi igen gardinerna och plitade ner en hel del finfin content för er njutnings skull.

Det bidde mycket rally den här veckan när Benny tog sig an Codemasters senaste tillskott till Dirt-serien, men vi tog oss också friheten att spekulera lite kring en av de mest hypade remakesen (remakearna?) framtiden har att bjuda på. Här är det du absolut inte får missa från veckan som gått.

RECENSIONER

Dirt 4

av Benny Holmström

“Codemasters är sina egna värsta konkurrenter, och just den här gången har det visat sig att de trampar på sina egna tår lite för mycket. En numrerad uppföljare i Dirt-serien borde faktiskt vara en större grej än så här.”

* * *

VIDEORECENSIONER

Dirt 4

av Benny Holmström

Recension: Dirt 4

Ett rallyspel av Codemasters, varken mer eller mindre.

* * *

ARTIKLAR

10 saker vi vill se i Final Fantasy VII-remaken

av PC Gamer-Redaktionen

“En sak som gör oss lite nervösa är att en pc-version ännu inte bekräftats. Men med tanke på att fler och fler Final Fantasy-spel släppts till pc de senaste åren vågar vi fortfarande hoppas. Och när vi ändå håller på med önskningar tänkte vi passa på att gå igenom 10 saker Square Enix bara måste inkludera om remaken ska kännas värd alla de där åren av väntan.”

Om skribenten

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar