facebook_pixel
Total War: Warhammer II släpps den 28 september

Total War: Warhammer II släpps den 28 september

I slutet av mars utannonserades Creative Assemblys nya strategifest Total War: Warhammer II. En vecka senare kollade vi på raserna och spelupplägget och kort därefter bekantade vi oss med The Great Vortex, den centrala nyheten i spelet. Vi har också hunnit avverka den allra första officiella ingame-trailern i maj.

Nu har Total War: Warhammer II fått ett officiellt lanseringsdatum: spelet släpps den 28 september och kommer åtföljas av en lyxutgåva kallad Serpent God Edition. Man kan också numera förköpa spelet via Steam för 60 euro, och om man väljer att göra det får man en hittills okänd ny dlc-ras till föregångaren som bonus.

Man kan läsa mer om Serpent God Edition i en FAQ-artikel på den officiella hemsidan. Bland annat får vi reda på att systemkraven inte kommer skilja sig “alltför mycket” från originalspelet och att Serpent God Edition enbart trycks i 7000 exemplar. Så skynda på om du vill ha din alldeles egna konstiga bronssfär!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar