facebook_pixel
Onlineskjutaren Insurgency får en uppföljare

Onlineskjutaren Insurgency får en uppföljare

Insurgency?” frågade jag mig själv. “Låter bekant men jag kan inte riktigt sätta fingret på det”. Så jag sökte upp spelet på Steam, och det visade sig vara en taktisk onlineskjutare som utspelas i modern tid från 2014. Jag har också spelet i mitt Steam-bibliotek, men hur det gått till har jag faktiskt ingen aning om.

Nu har Focus Home Interactive och New World Interactive avslöjat uppföljaren Insurgency Sandstorm med hjälp av en E3-trailer. I Youtubeklippets beskrivning kan vi läsa att Sandstorm kommer få en rad nya spellägen, inklusive ett storyläge med stöd för för upp till fyra spelare i i co-op över internet eller två via split screen.

Berättelsen ska vara “djupt personlig” och kretsa kring en enhet som finner sig isolerad bakom fiendens linjer. Insurgency Sandstorm utlovar också körbara fordon, eldunderstödsfunktioner, möjligheten att skräddarsy sin karaktär och låsa upp kosmetiska föremål, samt matchmaking för rankade onlinematcher.

Här är premiärtrailern för Insurgency Sandstorm.

[E3 2017] Insurgency Sandstorm – E3 Trailer

Website: http://www.insurgency-sandstorm.com Facebook: http://www.facebook.com/insurgencygame Twitter: http://www.twitter.com/insurgencygame [E3 2017] Insurgency: Sandstorm unveiled for the first time with E3 Trailer Insurgency: Sandstorm is the sequel to multi-million selling Insurgency by developers New World Interactive. Designed to retain what made Insurgency great, and build upon it, the FPS epic comes enhanced and expanded as a new game in Insurgency: Sandstorm, coming to PlayStation 4, Xbox One, and PC.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar