Nya Monster Hunter kommer till pc!

Nya Monster Hunter kommer till pc!

Under Sonys presskonferens på E3 premiärvisades Monster Hunter: World, den senaste delen i Capcoms långkörare som inleddes på Playstation 2 under våren 2004. Monster Hunter är väldigt respekterat och älskat borta i Japan (främst till bärbara konsoler) men nu är det tänkt att serien till slut ska erövra den stationära marknaden på riktigt med start nästa vår.

I premiärtrailern listas enbart Playstation 4 och Xbox One som format, men om man undersöker Youtube-klippets beskrivning närmare har man minsann lyckats peta in ett “pc-lansering följer vid ett senare datum” också. Det här är en rätt stor grej eftersom det kommer bli den allra första gången som Monster Hunter släpps på pc, i alla fall i västvärlden.

Här är E3-trailern för Monster Hunter: World.

Monster Hunter: World Announcement Trailer

Monster Hunter: World™ introduces a living, breathing ecosystem in which players strive to become the ultimate hunter. Explore a vast new continent and slay terrifying monsters in heart-pounding co-op battles for up to four players. The first worldwide launch in the series on PlayStation®4 and Xbox One in early 2018.

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar