facebook_pixel
Middle-Earth: Shadow of War försenas

Middle-Earth: Shadow of War försenas

Så här i efterhand kändes det lite för bra för att vara sant, eller hur? När Middle-Earth: Shadow of War avslöjades i slutet av februari var lanseringsdatumet spikat till den 25 augusti, ett sällsynt kort fönster mellan utannonsering och release för ett storspel av den här kalibern. Kort därpå fick vi både systemkrav och videor i mängder, däribland en 80 minuter lång gameplayvideo som vi skrev om så sent som i tisdags.

Men nu har Warner Bros och Monolith till slut tvingats krypa till korset för att medge att ja, Middle-Earth: Shadow of War behöver mer utvecklingstid för att nå upp till sin fulla potential, och kommer därför släppas först i höst, den 10 oktober. En försening med mindre än två månader, men ändå. Vi kommer dock få se mycket mer av Middle-Earth: Shadow of War under E3, så vi lär få gott om anledningar att återkomma till titeln.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar