facebook_pixel
Johnny Gat är en förköpsbonus i Agents of Mayhem

Johnny Gat är en förköpsbonus i Agents of Mayhem

Alltsedan den ursprungliga utannonseringen för ett år sedan känns det som att Saints Row-utvecklarna Volition haft svårt att trumma upp ett verkligt intresse för deras nya sandlådeskjutare Agents of Mayhem. Till en början antydde man endast kopplingar med Saints Row-serien, men för varje ny trailer känns det som att Voltion rört sig närmare och närmare sitt gamla bildspråk för att tilltala gamla fans.

Men det är ändå inget mot vad man gjort nu. Johnny Gat, affischpojke för Saints Row-serien även om han inte alltid stått i centrum, återvänder i Agents of Mayhem. Fast enbart som en bonuskaraktär och enbart som en förköpsbonus. Det hela luktar extra illa eftersom Volition faktiskt avslöjade Agents of Mayhems förköpsbonusar redan för en månad sedan, men då utan att nämna Johnny Gat överhuvudtaget.

Nåväl, man kan tycka vad man vill om allt det här (själv skrev jag av mig om förköp och tillhörande bonusar så sent som i onsdags). Agents of Mayhem släpps den 18 augusti och här är är den nya trailern om Johnny Gat.

Agents of Mayhem – GAT IS BACK [NOR]

Gat, he’ll save every one of us! Pre-order Agents of Mayhem to get the Saints Row legend. Agents of Mayhem releases 18 August on PS4, Xbox One, and PC. In the not too distant future, the only hope for governments and global corporations swept aside by LEGION are a group of corporately funded super agents called the AGENTS of MAYHEM!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar