facebook_pixel
Hux flux! Nu finns De Blob 2 på Steam och GOG

Hux flux! Nu finns De Blob 2 på Steam och GOG

Den 1 maj vaknade vi på PC Gamer upp tillsammans med 50 liter färgglatt slem i vår säng. Vi fick nämligen reda på att den gamla Wii-exklusiva klassikerna De Blob från 2008 hade släppts till Steam, till synes helt oprovocerat, några dagar tidigare. Och nu är det dags igen!

Uppföljaren De Blob 2 från 2011 släpptes nämligen till Steam och GOG i torsdags, återigen utan desto större fanfar. Fram till torsdag den 29 juni kostar det tidigare konsolexklusiva spelet 15 euro jämnt hos både onlinebutikerna innan prislapparna höjs till det ordinarie 20 euro.

Nyheterna i den här versionen inkluderar uppskalade videor, FXAA Anti Aliasing, alternativ för upplösning och grafikkvalitet samt stöd för tangentbord och mus, Xbox 360- och Playstation 4-handkontroller (med tillhörande användargränssnitt och remap-alternativ) och inofficiellt stöd för Wiimotes(!).

Här är lanseringstrailern för pc-versionen av De Blob 2.

De Blob 2 – Release Trailer (PC)

Clebrate! Summer is here and de Blob 2 makes it’s debut on PC! Steam: http://n.thq.com/RfI030cOjlF GOG: http://n.thq.com/VXdu30cOjmM The new release offers some new features, added to the remastered version: upscaled videos, FXAA anti aliasing, resolution and graphic quality options, keyboard, mouse and gamepad (Xbox/PlayStation™) support and UI adaptation, remap feature and unofficial Wiimote support.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar