facebook_pixel
Här är systemkraven för Forza Motorsport 7

Här är systemkraven för Forza Motorsport 7

Under Microsofts presskonferens på E3 (läs vår sammanfattning här) avslöjades Forza Motorsport 7 (och en ny Porsche) med pompa och ståt. Forza Motorsport 7 är det första fullfjädrade spelet i serien som även kommer släppas till pc (om man inte räknar med Forza Motorsport 6: Apex och Forza Horizon 3 då). Releasedatumet är spikat till den 3 oktober och nu har spelet fått en egen produktsida i Windows-butiken.

Det kommer tre olika utgåvor av Forza Motorsport 7 (standard, deluxe och ultimate) och prislapparna är i tur och ordning 60, 80 och 100 dollar. Vi får också veta att Forza Motorsport 7 kommer bjuda på multiplayer online (2 till 24 spelare) och via delad skärm (två spelare, både tävlingsinriktat och co-op). Slutligen har vi även fått reda på systemkraven och de rekommenderade specifikationerna. Är de inte rätt tama?

Runda däck:

 • OS: Windows 10 x64.
 • Direct X: Direct X 12 API, Hardware Feature Level 11.
 • RAM: 8 GB.
 • VRAM: 2 GB.
 • Processor: Intel i5-750 2.67 GHz.
 • Grafikkort: NVIDIA GT 740 eller NVIDIA GTX 650 eller AMD R7 250X.
 • Mus och tantgentbord

Rundare däck:

 • OS: Windows 10 x64.
 • Direct X: Direct X 12 API, Hardware Feature Level 11.
 • RAM: 8 GB.
 • VRAM: 4 GB.
 • Processor: Intel i5 4460 3.2GHz.
 • Grafikkort: NVIDIA GTX 670 eller NVIDIA 1050 Ti.
 • Mus och tangentbord.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar