facebook_pixel
Här är A Plague Tale: Innocence

Här är A Plague Tale: Innocence

De senaste åren har de franska utvecklarna Asobo Studio främst hjälpt till med andra studiors spel, bland annat Quantum Break, Recore och The Crew. Dessförinnan, under 2009, släppte man faktiskt ett helt eget racingspel kallat Fuel, vars främsta förtjänst var dess öppna spelvärld. Nu är man äntligen tillbaka med ett spel i egen regi – tillsammans med Focus Home Interactive har man avslöjat det nya projektet A Plague Tale: Innocence på E3.

Berättelsen utspelar sig år 1349 i det pestplågade Frankrike. I huvudrollerna hittar vi Amicia och hennes yngre bror Hugo, och tillsammans måste de fly från inkvisitionen och undvika horder av råttor genom användandet av eld och ljus. Mycket mer än så vet inte i dagsläget (det låter som någon form av actionäventyr baserat på beskrivningen) men det kommer släppas till pc när det väl blir klart någon gång i den ospecificerade framtiden.

Här är E3-teasern för A Plague Tale: Innocence.

[E3 2017] A Plague Tale: Innocence – E3 Teaser

Website: www.aplaguetale.com Facebook: www.facebook.com/APlagueTale Twitter: www.twitter.com/APlagueTale A Plague Tale: Innocence’s E3 teaser unveils a supernatural swarm of rats Developed by Asobo Studio and featured on the Focus home Interactive stand (West Hall # 4512), A Plague Tale: Innocence is unveiled today for the very first time in its E3 teaser.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar