facebook_pixel
Här är lanseringstrailern för Dirt 4

Här är lanseringstrailern för Dirt 4

I januari slog utannonseringen av Codemasters nya rallyspel Dirt 4 ned som en blixt från klar himmel.

Sedan dess har vi introducerats för det nya spelläget Your Stage, kollat på långa, oklippta spelsekvenser samt fäst ögonen på en officiell gameplaytrailer. Nu är det redan dags för lansering: Dirt 4 släpps nu på fredag, kostar 55 euro på Steam och de första recensionerna har resulterat i mycket respektabla snittbetyg borta hos Metacritic (84 av 100 för Playstation 4-versionen och hela 91 av 100 för Xbox One-versionen).

I skrivande stund finns det enbart en recension av pc-versionen (92 av 100 från IGN) så vi lär sannolikt behöva få vänta till fredag för rapporter om eventuella tekniska grodor. Men av tidigare Codemasters-spel att döma lär det knappast bli några problem då Dirt Rally (recension) var underbart på pc:n. Vi på PC Gamer ämnar leverera en recension inom en snar framtid, för tillfället vet vi inte riktigt när (vi har ännu inte fått någon kod) men sannolikt någon gång mot slutet av nästa vecka.

Här är lanseringstrailern för Dirt 4.

DiRT 4 | Launch trailer | Be Fearless [UK]

DiRT 4 launch week is here! And to celebrate, we’re releasing our launch trailer today. DiRT 4 is bigger, better and bolder than any game in the series to date, and it powerslides onto PS4, PC and Xbox One this week. We hope you think it’s been worth the wait – we certainly do.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar