facebook_pixel
Här är en ny trailer för Agents of Mayhem

Här är en ny trailer för Agents of Mayhem

För ett år sedan avslöjades Agents of Mayhem, den nya och spektakulära actionsandlådan av Saints Row-studion Volition. Sedan dess har vi bland annat fått hela 90 gameplayminuter och en trailer som introducerar de spelbara superhjältarna Hollywood, Fortune och Hardtack och deras Franchise Force. Nu har vi fått ett nytt klipp som mer än någonsin tidigare vill påminna oss om att “hej, vi är den där studion som gjorde Saints Row!”.

Fordon i mängder samsas med lilaskimrande explosioner, fyrverkerier, gevärseld och belysning. Agents of Mayhem utspelas i Seoul, Sydkorea och släpps senare i sommar den 18 augusti. På Steam kan man läsa mer om spelets förköpsbonusar bestående av ett gäng exklusiva skins för de spelbara karaktärerna, och vi vill också påminna om att spelet fortfarande inte har stöd för co-op, trots att det av allt att döma vore ett perfekt tillägg.

Här är den nya trailern för Agents of Mayhem.

Agents of Mayhem – Ride For Mayhem [NOR]

Agents of Mayhem, a rag-tag crew on a crusade to battle the evils of the power hungry, the tyrannical and those that double park. Agents of Mayhem releases 18 August on PS4, Xbox One, and PC.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar