facebook_pixel
Halo War 2: Awakening the Nightmare kommer i höst

Halo War 2: Awakening the Nightmare kommer i höst

Det är lätt att missa saker i E3-flödet. Som det faktum att Halo Wars 2 får en expansion i höst. Men så är det. Det välgjorda men konsolanpassade strategispelet har kanske inte gjort så himla mycket väsen av sig på pc, men för de som uppskattade det så är alltså mer på gång. Inte så förvånande, med tanke på slutet på kampanjen.

Den här gången får vi dock spela som Banished, i deras kamp mot Flood (rymdvarelserna, inte musikproducenten). Expansionen kommer också att inkludera ett nytt co-op-läge där tre spelare måste försvara sig mot horder av fiender. Två nya ledare och två nya multiplayerkartor kommer också släppas, men vara gratis för alla oavsett om de har expansionen eller inte. En trailer finns nedan för den som vill titta på arga rymdgorillor.

 

Halo Wars 2: Awakening the Nightmare – E3 2017 – 4K Trailer

Xbox One and Windows 10 exclusive. The Halo Wars 2: Awakening the Nightmare expansion brings a new perspective to the Halo Wars saga. Take control of the Banished and their advanced weaponry in a new campaign against a deadly enemy – the Flood – and expand your multiplayer arsenal with all-new leaders, units and maps.

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar