facebook_pixel
Fuskhack för GTA Online stängs ner

Fuskhack för GTA Online stängs ner

Ingen gillar fuskare. Knappt ens fuskare gillar fuskare. Igår skrev vi om hur Take-Two fått kritik, bland annat i form av en namninsamling, för beslutet att skicka advokaterna på modverktyget OpenIV. Fansen är inte glada över det. Alls. Faktum är att namninsamlingen, som hade 28000 påskrifter när vi rapporterade igår, nu snart har 40000.

Förmodligen kommer få att gråta över att Force Hax, en slags betaltjänst (inte billig heller – sju dollar i veckan) som ger dig tillgång till fusk i GTA Online, stängts ner. Fusket ska tydligen låta dig skaffa pengar, teleportera dig och andra spelare, bli odödlig, insta-mörda motspelare och andra djupt irriterande saker som förstör för alla. Skaparna av fusket säger sig nu vilja donera sina intäkter till välgörenhet, förmodligen som ett sätt att försöka slippa att hamna i domstol.

Ingen kritikstorm väntas mot det här beslutet.

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar