facebook_pixel
E3-teaser pekar mot stort Kingdom Come-avslöjande

E3-teaser pekar mot stort Kingdom Come-avslöjande

Har du hört? E3 börjar snart! Världens näststörsta spelmässa (Gamescom är lite större vid det här laget) äger rum mellan den 13 och 15 juni i Los Angeles, och bland de närvarande utställarna kommer vi hitta den tjeckiska studion Warhorse Studios, tillsammans med deras ofantligt ambitiösa och realistiska rollspelsepos Kingdom Come: Deliverance. Vi hoppas att Brian Blessed också är där!

Innan dess, närmare bestämt nästa fredag, kommer man dock med ett globalt avslöjande som vi hoppas inkluderar ett lanseringsdatum. För att trumma upp förväntningarna har man släppt en förträfflig liten teasertrailer som du kan se här nedan, där fokus placeras på natursköna digitala landskap i 1400-talets Böhmen.

Det mest lovande rollspelet sedan The Witcher 3? Här är den nya teasertrailern för Kingdom Come: Deliverance.

Kingdom Come: Deliverance – Global Announcement Teaser [EU]

Are you ready for the fight? Follow us for our global announcement on Friday, June 9th! Subscribe to our channel and be the first to see our upcoming announcement! Seid Ihr bereit für den Kampf? Schließt Euch uns an für unsere Globale Ankündigung am Freitag, 9. Juni!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar