facebook_pixel
Dräp jättar i actionspelet Extinction

Dräp jättar i actionspelet Extinction

Attack on Titan: Wings of Freedom var ett väldigt bra spel. Alltså på riktigt. Omega Force lyckades skaka av sig oket från Dynasty Warriors-serien och skapade ett spel som var genuint skitroligt att spela från början till slut, med dramatiska uppgörelser mot stora, nakna män (och en kvinna också, för den delen) som försökte utrota den sista kvarvarande mänskliga staden.

Nu har den Chicago-baserade studion Iron Galaxy (Killer Instinct, Divekick och Wreckateer) och Maximum Games avslöjat sitt nya spel Extinction, och man behöver inte anstränga sig särskilt hårt alls för att se klara likheter med Attack on Titan. Man spelar som en världens sista Sentinels och försvarar mänsklighetens städer mot enorma gröna jättar och deras bevingade fotsoldater.

Extinction kommer släppas någon gång under början av 2018 och kommer visas upp bakom lyckta dörrar på E3-mässan senare den här månaden. Spelet har också en hemsida där vi kan läsa att det kommer innehålla en “djup storykampanj”, “dynamiska sidouppdrag”, “skicklighetsbaserade strider” och “interaktiva miljöer”.

Här är den filmiska premiärtrailern för Extinction.

EXTINCTION – Announcement Cinematic Trailer

The countdown to extinction has begun. Learn more at http://www.extinction.com. From time immemorial, the world has been at war. For generations, humans have fought one another for land and riches while our true enemies have lurked in the distance.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar