facebook_pixel
Blizzard visar upp challenge rifts för Diablo 3

Blizzard visar upp challenge rifts för Diablo 3

En ny version av så kallade greater rifts i Diablo 3 är på gång. De kallas challenge rifts, och verkar vara ett lite småfyndigt sätt att låta folk testa olika builds utan att behöva börja om från början. Det fungerar så att Blizzard tar en avklarad greater rift från en spelares konto, skapar en exakt kopia av den, inklusive karaktären som använts, dess föremål, utrustning och förmågor – och gör den tillgänglig för alla. Den som klår original-spelarens tid får du så klart belöningar i form av prylar och resurser.

Läs också: Necromancern i Diablo 3

En ny challenge rift ska dyka upp varje måndag. Det hela påminner om de dagliga utmaningarna i Spelunky, så det har potential att bli populärt. När patchen släpps vet vi dock inte än, så tills vidare får du nöja dig med att titta på videon nedan.

First Look: Challenge Rifts

Join Community Manager Brandy “Nevalistis” Camel to get the down-low on one of our upcoming, community-driven features: Challenge Rifts! Challenge Rifts are a weekly opportunity to try a totally new build, receive a reward for your efforts, and compete with other players on a level playing field.

Läs också: Remasters av Diablo 2 och Warcraft 3 kan vara på gång

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar