facebook_pixel
Ännu en platsannons pekar mot Blizzard-remasters

Ännu en platsannons pekar mot Blizzard-remasters

I fredags skrev vi om den nya platsannonsen som hade dykt upp på Blizzards hemsida. Warcraft III och Diablo II (och Starcraft, men Starcraft Remastered är ju redan officiellt) nämndes vid namn tillsammans med det uttalade målet att “återställa spelen till deras forna glans”.

Den här nyheten väckte stor uppmärksamhet här och var på internet (med all rätt) så om det hela var ett misstag av Blizzard hade de gott om möjligheter att uttala sig om det hela, eller backa tillbaka. Istället har man gjort raka motsatsen genom att slänga upp ännu en rättfram platsannons.

Denna gång eftersöks talangfulla individer med minst fyra års erfarenhet av grafisk design, med inriktning på användargränssnitt. “Warcraft, Starcraft och Diablo inväntar dina planer” kan vi läsa så det är sannolikt bara en tidsfråga innan vi får veta mer. Premiärvisning av Diablo II Remastered under Blizzcon i november, kanske?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar