facebook_pixel
Svenskt lag tog hem segern i realitysåpa om e-sport

Svenskt lag tog hem segern i realitysåpa om e-sport

Visste du att det finns en realitysåpa om e-sport kallad Gamerz? Nej, inte jag heller, men man kan kolla in alla avsnitt från den nyss avslutade nordiska säsongen på den officiella hemsidan. Under tre veckor har amatörlag från Sverige, Norge och Danmark bott i samma hus och spelet väldigt mycket Counter-Strike: Global Offensive, med målet att ro hem de proffskontrakt som finns i prispotten.

Det svenska Team Blue gick vinnande ur den intensiva finalen. Laget består av Dylan ‘DH’ Hamrini, Adam ‘WolfY’ Andersson, Linus ‘Limpone’ Wecksell, Sebastian ‘ensa’ Aas, Jonas ‘Queenix’ Dideriksen och de tränades av ingen mindre än den före detta proffsspelaren Abdisamad ‘SpawN’ Mohamed. Förutom proffskontrakten kommer de vinnande spelarna också få ytterligare sex månaders professionell hjälp.

Här är Gamerz-finalen i dess helhet om du råkar ha sisådär fyra timmar till övers.

The Grand Finale – Gamerz™

The Grand Finale – Gamerz™ It’s finally time for what we all been waiting for BLUE vs. RED. Who will win and get their pro contract so they can focus on become the best team as possible.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar