facebook_pixel

Roccat dominerar – sponsrad artikel

Roccat har levererat förstklassiga spelmöss i tio år. Nu presenterar man två nya tillskott till familjen: Kone EMP och Kone Pure
Owl-Eye
.

 

Med Kone EMP dominerar du alla slagfält. Där Kone XTD var musen för alla som sökte ett kraftfullt verktyg med snabb precision, gör Kone EMP allt ännu bättre.

Det här är en mus för dig med extremt höga krav och som vill spela på en mycket hög nivå. Tack vare komponenter av allra högsta kvalitet och en byggkvalitet som skiner av robusthet samt brett funktionsutbud, uppfyller Kone EMP alla krav på vad en bra spelmus ska prestera. Roccat har implementerat den ledande Owl-Eye-optiken och försett musen med levande, anpassningsbar belysning, samtidigt som de lyckats få ner vikten till 116 gram. Detta ger dig som spelare en överlägsen ergonomi som passar dig med normalstora och stora händer utmärkt. Kone EMP:s enastående prestanda är resultatet av tio års gedigen erfarenhet i branschen och två års hårt arbete för att få fram en mus i absolut toppklass.

Kone EMP finns i butik nu.

 

Kone Pure Owl-Eye

Där Kone EMP är optimerad för spelare med stora händer, passar Kone Pure Owl-Eye de som älskar designen men som vill ha ett mindre paket. Musen kvalar in på 88 gram och är 9 % mindre än storebror, men utan att kompromissa på prestandan. Tack vare dess Pro-Grip-yta och den finslipade ergonomin är musen perfekt för alla som vill få ut så mycket som möjligt på en liten yta. Precis som i fallet Kone EMP innehåller Kone Pure Owl-Eye branschledande optik och en kraftfull MCU, kombinerat med fenomenal kvalitet. Kort och gott – det här är en lite mindre mus för dig som inte vill ge avkall på funktionell råstyrka, men som inte har ett behov av att justera musens ljussättning.

Kone Pure Owl-Eye finns i butik 20 maj.

I korthet:

Roccat Kone EMP

Bredd

7,5 cm

Höjd

4,2 cm

Längd

13,5 cm

Vikt

88 g

Sensor

Optisk

Anslutning

Sladd

Minne

512 kb

DPI

100 – 12 999

OS

100 – 12 999

Windows 7/8/10

Roccat EMP

Roccat Kone Pure Owl-Eye

Bredd

7 cm

Höjd

3,9 cm

Längd

11,8 cm

Vikt

116 g

Sensor

Optisk

Anslutning

Sladd

Minne

512 kb

DPI

100 – 12 999

OS

100 – 12 000

Windows 7/8/10

Kone Pure Owl-Eye

Om skribenten

Profilbild

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Liknande artiklar