Reor i saliga mängder!

Reor i saliga mängder!

Ännu en fredag, ännu en uppsättning härliga spelreor. Den här gången vill vi främst belysa vårrean på Humble, som är igång nu och avslutas nästa torsdag. Bland de mest iögonfallande erbjudandena hittar vi Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration för 20 euro (nedsatt med 60 %), The Witcher 3: GOTY Edition för 25 euro (50 %), Grand Theft Auto 5 för 30 euro (50 %) och den kompletta första Life is Strange-säsongen för 5 euro (75 %).

Vidare är även Steam i reatagen med fokus på indieförespråkarna Devolver Digital. Vad sägs om Hotline Miami och Hotline Miami 2 för 8 euro (60 %), Shadow Warrior och Shadow Warrior 2 för 25 euro och 35 cent (69 %) eller den kompletta Serious Sam-samlingen för 10 euro och 79 cent (92 %)? Ganska fina grejer.

Slutligen vill också Call of Duty-serien vara med på ett hörn (men det enda som faktiskt känns som en rea här är Call of Duty: Infinite Warfare för 30 euro, annars är priserna lika hutlöst höga som vanligt) och bland de spridda individuella Steam-erbjudandena hittar vi Wolfenstein: The New Order för 6 euro (70 %), The Wolf Among Us för 5 euro och 74 cent (75 %) och Cities: Skylines för 8 euro och 96 cent (68 %).

Vi påminner dock om att årets sommarrea på Steam lär gå av stapeln om drygt en månad, den 22 juni, så det är kanske vettigt att hålla i slantarna fram tills dess.

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar