facebook_pixel
Overkill’s The Walking Dead försenas till 2018

Overkill’s The Walking Dead försenas till 2018

The Walking Dead må nästintill vara synonymt med Telltale Games vid det här laget, men det avskräcker inte andra studior från att försöka slå sig en slant på Robert Kirkmans serietidning. Det har redan hänt en gång med Terminal Realitys The Walking Dead: Survival Instinct från 2013, och nu är det dags igen. Typ.

I ett pressmeddelande har svenska Starbreeze och deras partner Skybound Entetainment avslöjat att Overkill’s The Walking Dead kommer försenas till den senare halvan av 2018. Som plåster på såren kommer vi få en inblick i utvecklingen under ett event som äger rum på Starbreezes Twitch-kanal imorgon kl 18:00 svensk tid.

Overkill’s The Walking Dead utvecklas av den interna Payday 2-studion Overkill (därav det kufiska namnet) och beskrivs som ett “helt nytt co-op spel byggt på The Walking Dead-universumet som utforskar nya exklusiva karaktärer och storylines”. Mer information att vänta imorgon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar