facebook_pixel
Ny A Hat in Time-trailer om ond, bråd död

Ny A Hat in Time-trailer om ond, bråd död

Har du spelat det klassiska Double Fine-äventyret Psychonauts? Minns du banan The Milkman Conspiracy där man utforskade en förvriden amerikansk förort inuti huvudet på en brevbärare, och mystiska spioner tycktes gömma sig i varje skrymsle och hörn?

Danska studion Gears for Breakfast minns. Antar jag i alla fall, för vibbarna i deras nya trailer för plattformsspelet A Hat in Time känns väldigt Milkman Conspiracy, komplett med mystiska telefonsamtal och mystiska agenter som ställer nonsensartade frågor.

Spelaren befinner sig ombord på tåget Owl Express och försöker av allt att döma lösa ett mord. Vem är den skyldiga? Har det ens skett ett mord till att börja med? Varför tillhör berättarrösten en medelålders man när man spelar som en liten flicka? Får den här hatten mig att se fet ut?

Alla, de flesta, inga eller några av dessa frågor kommer få svar i höst när A Hat in Time äntligen planeras bli klart efter fem års utveckling. Här är den nya trailern.

A Hat in Time – Murder on the Owl Express 2017 Trailer

A Hat in Time will release Fall 2017 for Windows and Mac. http://hatintime.com/

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar