Nu kommer en publik beta av Gwent

Nu kommer en publik beta av Gwent

Sedan förra hösten har CD Projekts digitala kortspel Gwent (baserat på det oerhört omtyckta minispelet i deras The Witcher 3) befunnit sig i en stängd beta. I december laddade jag upp en oerhört positivt inställd intrycksvideo till vår Youtube-kanal, men sedan dess har jag faktiskt inte haft tid att spela i någon större utsträckning, ett faktum som äter upp mig inifrån, en bit i taget.

Nu har CD Projekt berättat att en publik beta kommer dra igång nästa onsdag, den 24 maj. Den kommer föranledas av serverunderhåll mellan den 22 och 23 maj, och samtliga spelares kortsamlingar och progression kommer nollställas (men de som deltagit i den stängda betan kommer ändå få ett gäng gratis korttunnor, det här spelets motsvarighet till lootlådor).

Om du vill veta mer om den omedelbara framtiden för Gwent kan du se gårdagens livestram här, och nedan ser ni också en ny video där utvecklarna pratar om premiumkortens vara eller icke vara.

GWENT: THE WITCHER CARD GAME | ALL ABOUT PREMIUMS

PAX EAST Panel – https://www.twitch.tv/videos/127993122 — When are we going to see new Premium cards? How will their crafting process change? Are the game rewards going to change? Check out our video with Jason Slama, Lead Programmer for Gwent, and Marcin Momot, Community Lead at CD PROJEKT RED, explaining some of the upcoming changes for GWENT: The Witcher Card Game.

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar