facebook_pixel
Lanseringsdatum och premiärtrailer för Far Cry 5

Lanseringsdatum och premiärtrailer för Far Cry 5

I början av veckan fick vi fyra officiella teasers för Far Cry 5. Igår tog vi en titt på lika officiellt artwork och idag, precis som utlovat, fäster vi ögonen på den första officiella trailern, renderad i spelmotorn men utan egentliga spelsekvenser. Dessutom har vi fått ett releasedatum: Far Cry 5 släpps den 27 februari 2018 och utvecklas hos Ubisoft Montreal.

Nedan kan ni se trailern, följd av tre korta introduktioner av förmodligen betydelsefulla karaktärer. Först ut är Mary May Fairgrave, bartender med smak för molotov cocktails, följd av piloten och blivande familjefadern Nick Rye samt pastorn Jerome Jeffries, kyrkoherde hos Hope Countys församling och beväpnad med en bibel i den ena handen och en hagelbössa i den andra.

På den officiella hemsidan kan vi också bekanta oss med spelets tre utgåvor: Standard, Deluxe och Gold. Jovisst, Far Cry 5 kommer få ett season pass ifall du nu hade trott motsatsen, och Ubisoft vill väldigt gärna att du förbokar redan nu för tillgång till en exklusiv “prepper”-dräkt och skins för vapen och fordon.

Här alla trailers och de första officiella skärmdumparna.

Far Cry 5 – Announcement Trailer

Discover the world of Hope County, this idyllic place home to a community of freedom-loving people and a fanatical doomsday cult which has been quietly infiltrating every aspect of daily life. Far Cry 5 will be available on PS4, Xbox One and PC on February 27th, 2018. More info: www.farcrygame.com

Far Cry 5 – Meet Mary May Fairgrave

Discover the people of Hope County. Find that born-and-raised Montanan behind the counter of the family bar, the Spread Eagle. Far Cry 5 will be available on PS4, Xbox One and PC on February 27th, 2018. More info: www.farcrygame.com

Far Cry 5 – Meet Nick Rye

Discover the people of Hope County. Nick Rye loves his plane a lot, and his soon-to-be born baby even more. Don’t mess with either. Far Cry 5 will be available on PS4, Xbox One and PC on February 27th, 2018. More info: www.farcrygame.com

Far Cry 5 – Meet Pastor Jerome Jeffries

Discover the people of Hope County. Hope County’s parish is in danger, and its shepherd ready to protect it. Far Cry 5 will be available on PS4, Xbox One and PC on February 27th, 2018. More info: www.farcrygame.com

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar