Första påstådda skärmskottet från Assassin’s Creed Origins

Första påstådda skärmskottet från Assassin’s Creed Origins

I söndags rapporterade vi om ett gäng nya rykten kring Ubisofts nästa del av deras flaggskeppsserie Assassin’s Creed. Det nya spelet påstås kallas Assassin’s Creed Origins och utspelas i Egypten och Grekland. De spelbara karaktärerna ska vara två till antalet (en kvinna och en man) och strukturen och världen ska vara öppnare och mer Elder Scrolls-lik än tidigare.

Nu har vi fått ytterligare information om spelet, men precis som tidigare bör det hela tas med en nypa salt (även om jag själv börjar bli hyfsat säker på att precis allt vi hört stämmer då ryktena fortsätter dra åt samma håll). Ovan ser ni det första påstådda skärmskottet från Assassin’s Creed Origins (jupp, båtar är återigen en grej) och hos Reddit kan vi läsa lite övriga små detaljer om projektet.

Det nya spelet utvecklas till stora delar av det ursprungliga Assassin’s Creed IV-teamet (som ofta påstås vara seriens bästa spel) och precis som tidigare kommer berättelsen innehålla segment från nutiden, ursprungstemat till trots. Spelet bygger på en uppdaterad version av Anvil-motorn, som även drivit alla andra Assassin’s Creed-spel och nu på sistone också Ghost Recon: Wildlands, For Honor och Steep.

Vidare kommer seriens ursprungliga huvudroll Desmond Miles fortsätta lysa med sin frånvaro och Ubisoft kommer börja prata om Assassin’s Creed Origins i det publika rummet senare den här månaden inför det fullständiga avslöjandet under E3-mässan i juni.

Om skribenten

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar