facebook_pixel
Call of Duty: Black Ops 3 – Zombies Chronicles är officiellt

Call of Duty: Black Ops 3 – Zombies Chronicles är officiellt

För exakt en vecka sedan dök titeln Call of Duty: Black Ops 3 – Zombies Chronicles upp på ESRB. Informationen togs dock ner hyfsat omedelbart, men det hela var tillräckligt för att i alla fall få mig att invänta en officiell utannonsering inom en väldigt snar framtid.

Sagt och gjort. Nedan hittar en storytrailer för Call of Duty: Black Ops 3 – Zombies Chronicles. Releasedatumet är spikat till den 16 maj på Playstation 4, vilket innebär att vi sannolikt kan vänta oss en pc-lansering en månad senare. Zombies Chronicles är en expansion till Black Ops 3, och man måste därför äga det sistnämnda spelet för att kunna spela det här.

Zombies Chronicles består av åtta klassiska men kraftigt moderniserade kartor (sett till grafik, ljud och AI) från zombieläget i Treyarchs tidigare spel, och de är som följer.

Från Call of Duty: World at War:
Nacht der Untoten (Abandoned Bunker)
Verruckt (Wittenau Sanitorium)
Shi No Numa (Jungle Swamp)

Från Call of Duty: Black Ops:
Kino Der Toten (Theater of the Dead)
Ascension (Soviet Cosmodrome)
Shangri-la (Exotic Jungle Shrine)
Moon (Lunar Base)

Från Call of Duty: Black Ops 2:
Origins (WWI France)

Här är storytrailern för Call of Duty: Black Ops 3 – Zombies Chronicles.

Call of Duty®: Black Ops III Zombies Chronicles Story Trailer

Relive the story of the undead in Call of Duty®: Black Ops III Zombies Chronicles, the ultimate remastered Zombies collection from Treyarch, creators of the original Call of Duty Zombies saga. Call of Duty®: Black Ops III Zombies Chronicles arrives first on PS4 on May 16th.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar