facebook_pixel
Brian Blessed om hans insats i Kingdom Come: Deliverance

Brian Blessed om hans insats i Kingdom Come: Deliverance

För drygt en månad sedan lärde vi känna skådespelarna i polska Warhorse Studios kommande och oerhört ambitiösa rollspel Kingdom Come: Deliverance. Du blev förmodligen, liksom jag, omedelbart förälskad i Brian Blessed, den brittiska kultskådisen som lånat sin talang till filmer som Star Wars: Episod 1 – Fantommajonäsen (Boss Nass) och Robin Hood-filmen med Kevin Costner från 1999 (där han spelade Lord Locksley).

Uppenbarligen har Warhorse Studios även de noterat Brian Blesseds förträfflighet, för nu har de klippt ihop en trailer där han både får sjunga opera, berätta om när han besteg Mount Everest som 64-åring (utan syretank), lära sig ett polskt ord och dissa Sony-sagan God of War samtidigt som han hyllar Kingdom Comes realism. Allt sammantaget rör det sig om fyra förträffliga minuter att dricka kaffe framför en vacker söndagsförmiddag.

Kingdom Come: Deliverence kommer släppas någon gång under året. Faktum är att Warhorse Studios påstod att enbart “optimering och finputs” kvarstod för projektet i slutet av fjolåret, så vi kan nog förvänta oss ett spikat lanseringsdatum lite när som helst. Här är det nya klippet om Brian Blessed och hans insatser i Kingdom Come: Deliverance.

Kingdom Come: Deliverance presents: Brian Blessed as Lord Konrad Kyeser

We’re very proud that Brian Blessed took part in Kingdom Come: Deliverance to play the role of Lord Konrad Kyeser, a famous German military engineer who lived in 15th century. See the full video update about cast and cutscenes of Kingdom Come: Deliverance here https://youtu.be/50Fe6qzGtkU !

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar